De Viersprong

Café De Viersprong is in 1946 opgericht door de familie Van Koot. Sinds 2012 runt Jaap Doornwaard dit gezellige stamcafé. Sinds 2018 is Jaap eigenaar van het café.

Het café bevindt zich net even buiten het centrum van het dorp dat midden in de schitterende natuur van de Veluwe ligt. Een stevige wandeling door de uitgestrekte bossen, even winkelen in het dorp en dan uitblazen bij een lekker glas speciaal bier, een goed glas wijn of misschien wel iets sterkers bij ons in het café. Het stamcafé waar je zo wordt opgenomen tussen de vaste gasten en waar een balletje gehakt met satésaus niet mag ontbreken. Er staan twee biljarttafels ongeduldig op uw biljartkunsten te wachten. Een sigaretje rookt u in ons uitgebreide “reukhokke”, waar een van de biljarttafels staat.

Specialiteiten

  • acht bieren op fust, waarvan vijf wisselende speciaalbieren
  • 22 bieren op fles
  • high beer (op afspraak, € 18,50 per persoon)
  • diverse lekkere caféhapjes zoals kaas-/worst-plankje, tosti, bal gehakt, uitsmijter en harde worst

Stamcafé

Verschillende groepen weten het café te vinden. Iedere maandag komt Biljartvereniging De Poedel voor hun onderlinge competitie. Ook het Nunspeets Veteranencafé heeft ons gevonden: met enige regelmaat komen veteranen en oud-militairen naar de bijeenkomsten die bij ons worden georganiseerd.